Referenties Stip Top Tuinen

Regelmatig krijgen we bij Stip Top Tuinen leuke reacties op onze tuinontwerpen,
tuinaanleg of het tuinonderhoud. Natuurlijk delen we deze referenties graag met u.

 

Familie van der Steen

“Met de beplanting, bestrating, beregeningsinstallatie, verlichting én een vijver heeft Stip Top Tuinen precies de tuin aangelegd zoals wij die wensten. Op een mooie zomeravond is het heerlijk om er te vertoeven.”
Bekijk hier de foto’s >>

referenties-thumbs

Familie Jaspers-Lagendijk

“Door Stip Top Tuinen hoeven we alleen nog maar te genieten van onze tuin! Eerst hebben ze ons globale tuinontwerp vervolmaakt: open, toegankelijk en toch voldoende privacy. Na de aanleg, onderhoudt Stip Top Tuinen onze tuin uitstekend.”
Bekijk hier de foto’s >>

jaspers

Familie Kuijl

“Stip Top Tuinen heeft onze vijver aangelegd. Ook het onderhoud aan de vijver doen ze voor ons. Ze nemen alles uit handen, zijn altijd stipt op tijd en komen hun afspraken na. Kortom, een hoop gemak.”
Bekijk hier de foto’s >>

kuijl

Familie Keulen van Zon

“Stip Top Tuinen legde onze voor- en achtertuin aan. Ze doen nu ook het onderhoud. Hun aanpak is professioneel en toch persoonlijk. Je merkt dat service bij hen hoog in het vaandel staat; als je een vraag stelt, krijg je snel antwoord.”
Bekijk hier de foto’s >>

keulen

Fam.Thielen-Seelen

“Stip Top Tuinen heeft ons idee voor een onderhoudsvriendelijke tuin helemaal naar wens uitgevoerd! Het jonge team werkte zeer correct en keurig; alles liep van een leien dakje. Wij, onze kinderen en kleinkinderen hebben deze zomer dan ook heerlijk genoten van onze praktische en onderhoudsvrije tuin.”
Bekijk hier de foto’s >>

thielen

Referentie 8*

“Stip Top Tuinen heeft voor ons een aansprekend tuinontwerp gemaakt en de nieuwe tuin aangelegd. Opvallend is dat Stip Top Tuinen echt goed heeft geluisterd naar onze wensen. Daardoor hebben we nu een hele nieuwe tuin met een extra terras en veel leuke bloemen.”

* om privacyredenen is deze referentie naamloos
Bekijk hier de foto’s >>

ref8

Corne Willemen

“Stip Top Tuinen heeft voor mij een droomtuin aangelegd. De tuin is namelijk precies geworden zoals ik in gedachten had en me had voorgesteld. Ik ben er blij mee! De hoveniers pakken alles meteen grondig aan en werken goed samen in een team.” 
Bekijk hier de foto’s >>

Corne-Willemen-referentie

Bram van Stiphout, oprichter en eigenaar Stip Top Tuinen

“Voor veel particulieren in Rijen, Gilze en omgeving doen we het tuinonderhoud. Omdat een tuin voor veel bedrijven het visitekaartje is, onderhouden we ook deze tuinen en terrassen. Zoals voor café De Heeren van Rijen. Daar zorgen we elk seizoen dat hun terras er ‘stip top’ bij ligt, voor aangenaam happen en stappen.”

bram-stiphout